INSOUND.eu Club: Jste nepřihlášen(a). Můžete se zaregistrovat zde.

INSOUND.eu - web-magazín o elektronické taneční hudbě

Jméno Heslo
Poslední fotky
pixel
Armin Only: Embrace - 7.5.2016

armin_embrace2016_032.jpg

Vloženo 12.05.2016
Nejnovější klipy
pixel
Náhled klipu Omnia feat. Jonny Rose - Why Do You Run
02.05.2017
Náhled klipu Friends Of Mayday - True Rave
25.04.2017
Náhled klipu Showtek & Brooks - On Our Own
24.04.2017
Náhled klipu ATB with F51 – Message Out To You (feat. Robbin & Jonnis)
08.04.2017
Náhled klipu Markus Schulz feat. Brooke Tomlinson - In The Night
13.02.2017
Více...
ClipZone TV [znovu nové]
TOP 10 umělců
pixel
DJ / umělec (profil)
Indecent Noise 9.53
Bryan Kearney 9.53
Darren Porter 9.38
Simon Patterson 9.35
Ferry Tayle 9.22
Giuseppe Ottaviani 9.14
Ahmed Romel 9.14
Arctic Moon 9.07
Armin van Buuren 9.06
James Dymond 9.06
pixel
SoundART - hudební produkce, tvorba spotů, jinglů, audio presetů a samplů
Luboš Novák - www.lubosnovak.net
pixel
pixel
Recenze 

RecenzeScéna je momentálně plná bigroomového a všelijak popíkově se tvářícího kvílení, producenti dělají vše pro to, aby se dostali do rádií. To však není případ novinky Heart Of Life.
RecenzeSvůj další singl opět prostřednictvím Magik Muzik brzy vydá Dmitry Almazov alias Bobina již více než deset let patřící mezi ruskou trancovou špičku. Jeho El Bimbo, ať už to znamená cokoli, je z těch skladeb, jež se poslouchají samy a není to jen tím slavným tématem.
RecenzeNad tanečními parkety budou v brzké době vykonávat dozor dvě britské velehvězdy. Hlavy dohromady konečně dali Jordan Suckley a jeho krajan Kutski. Kromě zajímavého žánrového spojení nabízí novinka také připomenutí starých hard trancových časů.
RecenzeTrancový žánr je v Austrálii stále populárnější a tak není divu, že se i u protinožců objevují na scéně noví a noví producenti. S kosmicky laděnou novinkou se prostřednictvím Dark Soho představuje jeden z nich - Devon Colombage
RecenzeMáme tu mezikontinentální spojení. Mladí umělci Harmonic Rush z Dubaje a Pablo Anon ze Sydney představují společný projekt UNiTy s nímž propojují staré časy s přítomností v podobě báječné taneční záležitosti.
RecenzeDlouho jsme tu neprobírali nic z fabriky Monster Tunes, ale to se díky Lostlymu mění. Máme tu novinku, která nadchne jak milovníky tradičního soundu, tak mladší tancechtivou generaci.
RecenzeNeradi bychom, aby to vypadalo, že nějak nadržujeme FSOE Recordings, ale na scénu se vrací někdejší výrazný představitel egyptského trancu Philippe El Sisi a to nemůžeme nechat bez povšimnutí.
RecenzeNa scéně se nám rodí další producent, jehož velkou devízou je silný hudební talent pro emocionální melodie. Pojďte se zaposlouchat do jeho novinky Overture a posoudit, zdali Vám jeho produkce bude stát k hlubšímu poslechu. Mně osobně Royal Zeven hodně zní v uších a novinka Overture se mi z nich jen tak nevytratí!
RecenzeSice je tomu měsíc, co tento kousek vyšel do světa. Nicméně i tak by byla škoda, abychom Vám ho zde nepředstavili v samotné recenzi. Jedná se totiž o velice vydařený kousek! Hoši z projektu Eximinds se opět předvedli!
RecenzeS blížícím se létem je potřeba mít kromě hřejivého počasí, dostatku volného času, alkoholu, dobrých přátel.. I něco pro pohlazení sluchového aparátu. A kdo jiný by se měl o kvalitní hudební doprovod postarat, než Ciaran McAuley.
RecenzeAlex di Stefano konečně zaujímá místo v katalogu Kearnage Recordings, pro které pošetřil hned dvě ze svých prací. What‘s The Catch tipujeme na trhák následujících měsíců. Proč? Poslechněte.
RecenzeS železnou pravidelností vydává ruský producent Ultimate ve spolupráci s Infrasonic Recordings skvostné melodické kousky a nezklamal ani tentokrát. Inspirován nejvyšším místem Kavkazu vymyslel neobyčejně povznášející kousek.
RecenzeNizozemský projekt Signum je v dnešní době v podstatě už legenda. A to, že se po dvou letech opět našel na Who´s Afraid of 138?!, jen dokazuje, čeho nám dovolil se dožít, protože Euphoric Hope je lepší, než cokoliv, co na tomto labelu doposud vydal!
RecenzeArnej se nám v letošním roce probudil z dlouhého zimního spánku, založil si label a na něm si vydává co chce. Třeba i tento vzorový příklad toho, jak dříve zněl trance ve třech různých podobách.
RecenzeJihokorejský producent Kago Pengchi se nám během let pěkně otesal a nyní se dostal do stádia, kdy mu extra vychází remixy na skladby legendárního chill-outového uskupení Conjure One, které si před nedávnem pod svá křídla vzala Armada.
RecenzeDnes již stálice progresivního tranceu - Arkham Knights - opět přichází s další navoněnou novotou, kterou jim v poslední epizodě Global DJ Broadcast představil otec tohoto žánru - Markus Schulz.
RecenzeSledujete-li tvorbu Curtise Younga pečlivěji, asi vás nepřekvapí, že si tentokrát dal s posluchači dostaveníčko u Mental Asylum. Obě jeho novinky do puntíku vystihují řád léčebny, takže je předem jasné, co nás čeká.
RecenzeLoni v listopadu oznámilo britské duo Allen & Envy po pěti letech úspěšné spolupráce konec společného projektu. Steve Allen je od té doby o poznání aktivnější než bývalý kolega Scott Envy. Pojďme si poslechnout, jak mu to hraje sólo.
RecenzeNěco je za dveřmi.... Do Halloweenu je ještě daleko, ale vzhledem k tomu, že se blíží Ready for DisOrder, kde bude Suckley jedním z hlavních hostů, bylo by dobré omrknout, co se za nimi skrývá.
RecenzePolský trancer A.R.D.I. má i letos napilno. Blíží se vydání jeho třetího letošního singlu, se kterým se vrací na AVA White a který opět potěší příznivce upliftingu. Udrží si vysokou úroveň předchozích dvou?
Translator

Nejbližší akce
pixel
Pátek 26.5.
Crystal: CityFest edition
Kristy Jay, BluEye, DJ Beck, Martin Gredner
Fabric, Ostrava

Golden Age
Talla 2XLC, Airwave, Misja Helsloot, Oliver Lieb a další
Radost FX, Praha

Sobota 27.5.
Parník Luboše Nováka
Luboš Novák
Praha Rašínovo nábřeží, Parník Tyrš

Kompletní přehled akcí

Golden Age 26.5.2017



Parník Luboše Nováka 2017


RadioShows právě teďSkrýt/zobrazit panel
pixel

Zaujal vás tento web? Chcete se stát jeho součástí? Píšete o hudebním dění, či děláte něco jinak zajímavého a máte pocit, že se to sem hodí? Máte nějakou připomínku či návrh? V tom případě neváhejte a kontaktujte nás.
Můžete si také vložit naše ikonky
a uložit si nás do Oblíbených. RSS můžete odebírat zde.
  ©2006 - 2017 INSOUND.eu, ©1998 - 2007 Vizitheque.net
Informace, které vás pohltí.
  Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv užívání, byť jen části obsahu, bez písemného souhlasu redakce, je striktně zakázáno.