INSOUND.eu Club: Jste nepřihlášen(a). Můžete se zaregistrovat zde.

INSOUND.eu - web-magazín o elektronické taneční hudbě

Jméno Heslo
Poslední fotky
pixel
Armin Only: Embrace - 7.5.2016

armin_embrace2016_032.jpg

Vloženo 12.05.2016
Nejnovější klipy
pixel
Náhled klipu Friends Of Mayday - True Rave
25.04.2017
Náhled klipu Showtek & Brooks - On Our Own
24.04.2017
Náhled klipu ATB with F51 – Message Out To You (feat. Robbin & Jonnis)
08.04.2017
Náhled klipu Markus Schulz feat. Brooke Tomlinson - In The Night
13.02.2017
Náhled klipu Gareth Emery & Standerwick feat. Haliene - Saving Light
05.02.2017
Více...
ClipZone TV [znovu nové]
TOP 10 umělců
pixel
DJ / umělec (profil)
Indecent Noise 9.53
Bryan Kearney 9.53
Darren Porter 9.38
Simon Patterson 9.35
Ferry Tayle 9.22
Giuseppe Ottaviani 9.14
Ahmed Romel 9.14
Arctic Moon 9.07
Armin van Buuren 9.06
James Dymond 9.06
pixel
SoundART - hudební produkce, tvorba spotů, jinglů, audio presetů a samplů
Luboš Novák - www.lubosnovak.net
pixel
pixel
Recenze 

RecenzeS blížícím se létem je potřeba mít kromě hřejivého počasí, dostatku volného času, alkoholu, dobrých přátel.. I něco pro pohlazení sluchového aparátu. A kdo jiný by se měl o kvalitní hudební doprovod postarat, než Ciaran McAuley.
RecenzeAlex di Stefano konečně zaujímá místo v katalogu Kearnage Recordings, pro které pošetřil hned dvě ze svých prací. What‘s The Catch tipujeme na trhák následujících měsíců. Proč? Poslechněte.
RecenzeS železnou pravidelností vydává ruský producent Ultimate ve spolupráci s Infrasonic Recordings skvostné melodické kousky a nezklamal ani tentokrát. Inspirován nejvyšším místem Kavkazu vymyslel neobyčejně povznášející kousek.
RecenzeNizozemský projekt Signum je v dnešní době v podstatě už legenda. A to, že se po dvou letech opět našel na Who´s Afraid of 138?!, jen dokazuje, čeho nám dovolil se dožít, protože Euphoric Hope je lepší, než cokoliv, co na tomto labelu doposud vydal!
RecenzeArnej se nám v letošním roce probudil z dlouhého zimního spánku, založil si label a na něm si vydává co chce. Třeba i tento vzorový příklad toho, jak dříve zněl trance ve třech různých podobách.
RecenzeJihokorejský producent Kago Pengchi se nám během let pěkně otesal a nyní se dostal do stádia, kdy mu extra vychází remixy na skladby legendárního chill-outového uskupení Conjure One, které si před nedávnem pod svá křídla vzala Armada.
RecenzeDnes již stálice progresivního tranceu - Arkham Knights - opět přichází s další navoněnou novotou, kterou jim v poslední epizodě Global DJ Broadcast představil otec tohoto žánru - Markus Schulz.
RecenzeSledujete-li tvorbu Curtise Younga pečlivěji, asi vás nepřekvapí, že si tentokrát dal s posluchači dostaveníčko u Mental Asylum. Obě jeho novinky do puntíku vystihují řád léčebny, takže je předem jasné, co nás čeká.
RecenzeLoni v listopadu oznámilo britské duo Allen & Envy po pěti letech úspěšné spolupráce konec společného projektu. Steve Allen je od té doby o poznání aktivnější než bývalý kolega Scott Envy. Pojďme si poslechnout, jak mu to hraje sólo.
RecenzeNěco je za dveřmi.... Do Halloweenu je ještě daleko, ale vzhledem k tomu, že se blíží Ready for DisOrder, kde bude Suckley jedním z hlavních hostů, bylo by dobré omrknout, co se za nimi skrývá.
RecenzePolský trancer A.R.D.I. má i letos napilno. Blíží se vydání jeho třetího letošního singlu, se kterým se vrací na AVA White a který opět potěší příznivce upliftingu. Udrží si vysokou úroveň předchozích dvou?
RecenzeOttaviani stále čerpá z loňského alba Alma. Čtvrtým singlem bude Countdown, jeden z nejvíce trancy tracků alba, který v OnAir mixu parádně ožil.
RecenzePrvní věc, kterou nám Sean Tyas v roce 2017 naservíruje, je prudce taneční vokálovka Supernatural do puntíku vystihující filosofii jeho projektu Degeneration a představující Deirdre McLaughlin tak, jak ji neznáme.
RecenzeNejnovější přírůstek ze studia Stoneface & Terminal rozhodně není žádný domácí mazlíček. Populární německé duo stvořilo pořádně dravou šelmu a nyní je připraveno vpustit ji na taneční parket.
RecenzeTaké se nemůžete dočkat léta? Rumunský trancer Suncatcher nachytal pár slunečních paprsků a proměnil je do líbivého panenského trancíku.
RecenzeV magickém čase jarní rovnodennosti se spolu s Robertem Nicksonem vydáme na dlouhou cestu až na samou hranici naší sluneční soustavy. Můžeme prozradit, že Heliopause je zcela právem naší první letošní desítkovou záležitostí.
RecenzeŠpanělský producent Borja Iglesias, který již řadu let produkuje pod svým projektem Dim3nsion nám dává se svojí novinkou oficiálně najevo, s jakou muzikou se hodlá prezentovat a kde celou tu dobu hledal inspiraci. A nedělá to poprvé...
RecenzeLevan Nadareishvili neboli Nuera se na scéně neobjevil déle jak dva roky. Už to je důvod, abychom Vám jeho nejnovější EP představili, protože jako producent svojí muzikou vždy zářil. Takže pojďme mrknout na to, co originálního se pod tímto EP skrývá. Nebojte se. Originální budou obě skladby do sytosti!
RecenzeInterstate Recordings pod svými bedry skrývá solidní množství kvalitních producentů, kteří jsou specifičtí svým hudebním stylem, který vychází z progresivního stylu s Coldharbour motivy. A v rámci dalšího releaseu můžeme říci, že tento hudební styl rozhodně nehodlá zapadnout...
RecenzeV dnešní recenzi se tak trošku zaměříme na nováčka na minovém poli zvaném tranceový svět. Soren Andrews totiž ve své novince dokázal chytlavosti zabrnkat noty a to vše doplnit o nápaditý progresivní styl.
Translator

Nejbližší akce
pixel
Sobota 13.5.
Trancextasy with Ronski Speed
Ronski Speed, Carl Reins, Re-Minder a další
EXIT Club Brno

Kompletní přehled akcí

Golden Age 26.5.2017


RadioShows právě teďSkrýt/zobrazit panel
pixel

Zaujal vás tento web? Chcete se stát jeho součástí? Píšete o hudebním dění, či děláte něco jinak zajímavého a máte pocit, že se to sem hodí? Máte nějakou připomínku či návrh? V tom případě neváhejte a kontaktujte nás.
Můžete si také vložit naše ikonky
a uložit si nás do Oblíbených. RSS můžete odebírat zde.
  ©2006 - 2017 INSOUND.eu, ©1998 - 2007 Vizitheque.net
Informace, které vás pohltí.
  Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv užívání, byť jen části obsahu, bez písemného souhlasu redakce, je striktně zakázáno.